Piatok, 29 Marec 2024

logo lumentv 330

Oslava jubilantov 2019

"Nič neurobí človeka rýchlejšie starým, ako stála myšlienka na to, že zostarne."

Georg Christoph Liechtenberg

Staroba je označovaná, ako jeseň života, druhá mladosť, zlatý vek života, alebo tretí vek. Je to čas, ktorý prebieha veľmi rôzne u rôznych ľudí. Podôb staroby je tak veľa, koľko je ľudských osudov.

Október je už niekoľko rokov venovaný starším ľuďom. Dňa 22.10.2019 sme si pripomenuli okrúhle jubileum našich prijímateľov. Naše pozvanie prijali deti zo ZŠ Komenského v Trebišove. Po príhovore riaditeľa Ing. Roberta Gimu, vedúca úseku sociálnej práce a sociálnej rehabilitácie Ing. Mgr. Erika Papáková predstavila jednotlivých jubilantov.

Deti zo ZŠ Komenského si pripravili krásne spevácke a tanečné čísla. Celú miestnosť rozžiarili pozitívnou energiou a roztlieskali našich jubilantov.

Tento deň sa niesol v príjemnej atmosfére, ktorú prijímatelia ocenili úsmevom a spokojnosťou. Všetci jubilanti boli obdarovaní darčekom. Ďakujeme za krásny program a veríme, že aj nabudúce prídete ukázať, čo sa naučíte.

V mene našich zamestnancov, ako aj obyvateľov nášho zariadenia chceme všetkým jubilantom popriať ešte, veľa rokov prežitých v zdraví, pohode a vzájomnom porozumení.

VŠETKO NAJLEPŠIE NAŠI JUBILANTI!