Štvrtok, 18 Apríl 2024

logo lumentv 330

Katarína 2008

V pomerne netradičnom duchu sa niesla inak tradičná Katarínska zábava .  Tohto roku to bolo presne desať rokov, čo sa v našom zariadení začalo tradovať uskutočňovanie takejto zábavy .

3.12.2008 bolo v našom domove naozaj veľmi rušno a hlavne veselo.
Bolo to spôsobené jednak tým, že k dobrej nálade hrala vynikajúca rómska hudobná skupina ARTEP z Hrane, ale predovšetkým tým, že od samého začiatku naši klienti vedeli, že ich čaká jedno prekvapenie, avšak nevedeli aké.
Nebolo by to však prekvapenie, keby sa to dozvedeli úplne na začiatku. Preto  si to  tí, čo to mali na svedomí ( sociálno – výchovný úsek),  nechali  až na večerné hodiny. Vtedy  v celej jedálni zhasli  všetky svetlá a ostalo horieť len pár malých sviečok. Do tmy a obrovského ticha, ktoré nastalo, pomaly vkĺzla obrovská biela poschodová torta s plápolajúcim plamienkom.

Tak to bolo to prekvapenie. Prekvapenie a zároveň odmena pre všetkých tých, ktorí sa od skorých jarných mesiacov zapojili do súťaže o najkrajšie zakvitnutý pavilón a najkrajšie zakvitnutý balkón.

Víťazom sa stali klienti a zamestnanci  A pavilónu pod vedením úskekovej sestry Anny Dandárovej, ktorých balkóny boli od skorej jari až do neskorej jesene ovešané ťahavými červenými a ružovými muškátmi. Ich odmenou boli, okrem pocitu dobre vykonanej práce a radosti z krásnych balkónov, dve veľké zrkadlá a krásne kvetinové aranžmán.
Za najkrajšie zakvitnutý balkón bola odmenená p. Betka Kerecmanová, ktorá je známa tým, že má veľmi rada kvety .

Všetkým bolo veľmi ľúto rozrezať prekrásnu tortu, ktorú vytvorili šikovné ruky našej kolegyne p. Vargovej . Predtým , ako sa s ňou víťazi podelili s ostatnými, každý sa mohol pri nej odfotiť, aby mu ostala pekná pamiatka.
Dobrá zábava zamestnancov , ale aj klientov pokračovala do neskorých večerných hodín a všetkým ostala príjemná spomienka na jeden pekný decembrový deň.
Posúďte sami .....

{hsjp katarina2008|fotogaleria}