Piatok, 19 Apríl 2024

logo lumentv 330

Kto by nechcel pomôcť pri tejto aktivitke?

tyzden dobrovolnictva

Vo východnej časti areálu zariadenia sociálnych služieb Lumen Trebišov sa nachádza obrovská smutná vŕba.

Pod korunou tohoto stromu je krásny nevyužitý priestor, ktorý v letných horúčavách poskytne zdravotne postihnutým klientom zariadenia tieň a príjemné prostredie na posedenie.

Celú vŕbu je potrebné prerezať, konáre vŕby pristrihnúť a skrátiť, priestor pod stromom vyčistiť a vyplanírovať a nakoniec vyrobiť a osadiť okolo kmeňa stromu drevenú kruhovú lavičku.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak sa môžete 20.9. 2016 od 9.00 do 16.00 hod. pridať.

V rámci dobrovoľníckej činnosti tieto práce zrealizujeme s našimi zamestnancami, klientmi, či ich príbuznými a ďalšími dobrovoľníkmi.

Po skončení pracovnej aktivity, v popoludňajších hodinách, využijeme tento priestor a priestory vonkajšieho areálu na posedenie pri kultúrnom vystúpení folklórnej skupiny, ktorá v rámci dobrovoľníckej činnosti odprezentuje svoj kultúrny program a prispeje tak k dobrej nálade všetkých klientov.

Na záver vás čaká ešte príjemné prekvapenie.

Zariadenie sa nachádza na adrese Jilemnického 1707/1, Trebišov (www.lumentv.sk).

Kontaktnou osobou pre túto aktivitu je: Ing. Mgr. Erika Papáková, telefónne číslo na ňu: 0905 761 801, mail: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

vyzva tyzden dobrovolnictva